Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
Nyári programok
Zenés estek a Wenckheim kastélykertben - Szabadkígyós

Nyáron sem hagyjuk Önöket kulturális és zenei élmények nélkül, hiszen ebben az évben először kerül megrendezésre Szabadkígyóson a Zenés Esték a Wenckheim Kastélykertben. Az eseménysorozat során többek között színpadra lép a Kodály Vonósnégyes, akik Haydn, Mozart és Mendelssohn műveivel varázsolják el a közönséget.
Augusztusban sanzonokkal, operettekkel és virtuóz harmonikaművekkel készül Kéméndi Tamás harmonikaművész, Győrfi Anna és Szélpál Szilveszter. A harmadik, azaz az utolsó koncerten a jazz világába kóstolhatnak bele a Jazzation Acappella Együttes varázslatos előadásában.

A Zenés Esték a Wenckheim Kastélykertben különleges alkalmat kínál, hogy a festői környezetben, a csodás kastélykert árnyékában élvezhessék a zenei műfajok sokszínűségét és a kiváló előadók tehetségét. Ne hagyják ki ezt az egyedülálló élményt, amely felejthetetlen nyári esték ígéretét hordozza magában!

Támogatók