Orgonák éjszakája Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.04.27. - szombat 11:00
Mesélő Muzsika - Anima Musicae Kamarazenekar
Budapest, Budapest Music Center
Mesélő muzsika - Budapest
Családi program
Jegyárak
3 900 Ft

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8 I. emelet, 06 30 371 5704; budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, a BMC jegyirodájában (1093 Budapest, Mátyás u. 8.).

Jegyár kedvezmények:

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre – bérletük felmutatásával – 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Húzzátok-vonjátok!

A Mesélő Muzsika új évadának harmadik és egyben utolsó koncertjén az Anima Musicae Kamarazenekar fogja szórakoztatni a közönséget. A hangverseny során elhangzanak játékos zenék – zenés játékok azzal a hangszercsaláddal, amelyik a koncert címében feltüntetett módon szólal meg. Szerkesztő és moderátor ezúttal is Prof. dr. Lakner Tamás, aki egy csodálatos utazásra kalauzolja el a fiatal közönséget. Nem érdemes lemaradni! 

ELŐADÓK:

Anima Musicae Kamarazenekar
művészeti vezető: G. Horváth László
házigazda: Dr. Lakner Tamás – Liszt-díjas karnagy, zenepedagógus


Mesélő muzsika - Budapest - további koncertek