Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.11.25. - hétfő 19:00
Egri Szimfonikus Zenekar
Eger, Gárdonyi Géza Színház
Filharmónia bérlet - Eger
Felnőtt bérletek
Jegyárak
6 400 Ft

Jegyek 2024. szeptember 18-tól válthatók.

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.
A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre  bérletük felmutatásával 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet!
A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek és bérletek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347; szervezes@gardonyiszinhaz.hu), valamint az előadás előtt a helyszínen. Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
19 400 Ft

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. június 28-ig tart, új bérlet 2024. október 18-ig, az első hangversenyig váltható.

Bérletek válthatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (Eger, Hatvani kapu tér 4.; +36 36 518 347; szervezes@gardonyiszinhaz.hu), valamint az előadás előtt a helyszínen.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel
Három Beethoven három b-ben

Beethovent egész életében foglalkoztatták a hősök. Saját magát is hősi attitűddel szemlélte. Kamaszkorában hősként vette át a család fenntartását az erre képtelen szüleitől. Hősként építette a szabadúszó zeneszerző kategóriáját a hivatalnokokból és udvari zenészekből álló Bécsben, megmentőként avatkozott bele a rokonai és barátai életébe, hősies elszántsággal szeretett, haragudott, szolgált, segített. A szent küldetéstudatáért azonban nem tud elég hálás lenni a történelem, hiszen amikor 32 éves korában világossá vált számára, hogy hallását fokozatosan elveszíti, az öngyilkosság foglalkoztatta, de ettől az tartotta vissza, hogy küldetéstudatot érzett a műveinek megírására, és úgy érezte, nem halhat meg, amíg ezt meg nem tette, akkor sem, ha a sors és a természet összeesküdött ellene. Nem véletlen, hogy műveiben is újra és újra nagy odaadással szemléli a történelmi hősöket, hogyan küzdenek meg saját korlátaikkal, céljaikkal, ellenségeikkel.

ELŐADÓK:

Egri Szimfonikus Zenekar
Boros Misi - zongora
vezényel: Szabó Sipos Máté


MŰSOR:

Beethoven: Coriolan-nyitány
Beethoven: 3. zongoraverseny
Beethoven: 3. „Eroica” szimfónia
Filharmónia bérlet - Eger - további koncertek